3.plass NM Duatlon

Med litt frykt for tung kropp nøyaktig en uke etter Ironman Lanzarote, befant jeg meg i et heftig regnvær på Greverud/Oppegård. I fjor regnet det også, i strie strømmer.

Starten begynner som fellesstart løp, og gikk det lett og fort. Startfeltet hadde et enormt tempo, som jeg ikke hadde sjanse til å følge. Tenkte at det beste vil være å holde litt igjen og ikke sprekke.
10363437_776075062426887_303592346338471726_o
Etter målgang, Gustav Idén i midten

Inn til første veksling lå jeg i området 20.plass. Sykkelløypa passer meg ypperlig. Lang slak motbakke som avslutter med en liten hard knekk.Kjapp utforkjøring med noen tekniske svinger, så ut på runde nr.2. Jeg hentet inn mange, og passerte veksling som nr.2 med god margin. Jeg syklet med watt-måler, og data fra denne finner du nederst i artikkelen.

Ut på siste løperunde hadde jeg klar margin til 3.mann Casper Stornes. Mitt problem var at jeg fikk hold av sportsdrikken, og kunne ikke gi maks mot mål. Ett minutts ledelse ble lett hentet inn, og jeg vant 3.plassen denne dagen. Det hadde jeg ikke regnet med. En knusende sier fra Gustav Idén denne dagen. Glad og lykkelig.

Tallenes tale – med SRM wattmåler:
54min sykkeltid. Kalkulert 342NormWatt, tråkkfrekvens78. Jevne runder på tid, og følte det bare kunne fortsette slikt ut resten av dagen. Er litt usikker på om wattmåleren var 100% kalibrert, men tror dette skal være i nærheten av sannheten. Fart og slikt ble målt med GPS – er derfor ikke nøyaktig.

NM Duatlon
Dataanalyse i Training Peaks WKO+